dijous, 12 de novembre del 2009

XP o Windows 7 Starter para el Asus 901

A raíz de la última consulta recibida dejo algunas consideraciones:
Entre XP o 7 Starter:

1- Xp funciona bé en aquesta maquineta Asus 901, sempre hi quan no carreguem massa el disc principal de 4GB i guardem algun programa en el disc de 16GB. Recordeu que el disc de 4GB és el més ràpid i va bé tenir-hi el S.O. i deixar cap a 0,5 o 1 GB lliures. (abans poleixo el XP amb el N-Lite).

2- Sobre el Windows 7, de moment necessita de 16 GB de disc per instalar-se, amb el que s'acaba instal.lant en el disc lent. De segur i espero que sortiran eines, tipus N-Lite o V-Lite per polir-lo i poder usar el disc de 4GB. (però els usuaris no s'han decantat pels discs sòlids, encara).

3- La versió Starter és la més petita i que ja porten alguns Netbooks, sense Aero i visors de finestres, com sense les opcions de xarxa (dominis). Ara bé, tenien anunciada una versió expressa per Netbooks, i no sé si sortirà (en canvi Ubuntu ja la té, Avira també,...).

Teniu més informació a:
- Instalando 7 en netbooks:
http://windows.microsoft.com/es-ES/windows7/installing-windows-7-on-a-netbook

- Herramienta para actualizar:
http://windows.microsoft.com/es-es/windows/downloads/upgrade-advisor

4-
Què fer amb el 901 d'Asus ? La limitació del disc és un obstacle, personalment seguiré uns dies amb el XP. Si teniu més dades les podeu enviar i compartir.

5-
Referent al Windows 7, fa 2 dies que preparo un Toshiba Tecra amb el 7 professional per a càlcul , és molt ràpid, totes les aplicacions van ràpid, si més no de moment.